Haagse Katjes

Start

Wie

Wat

Waar

Tarieven

Voorwaarden

In het kort

Contact

Links

Welkom op de website van "Haagse Katjes" de katten verzorgings service waar uw kat thuis wordt verzorgd. Op deze pagina willen wij ons eerst even aan u voorstellen.

Met vele jaren ervaring door het zorgen voor onze eigen, en tijdens vakanties, de katten van familie, vrienden en bekenden en na de succesvolle start van Haagse Hondjes, de exclusieve honden uitlaat service, vonden wij dat de tijd rijp was om onze katten verzorgings service te professionaliseren en staat daarom de foto hierboven als symbool voor de basis van deze nieuwe uitdaging.

De twee oprichters van deze onderneming zijn Tom en Wijnand. Tom is na het voltooien van zijn HBO-opleiding momenteel parttime werkzaam als medewerker bij een grote verzekeringsmaatschappij. Begin 2005 besloot hij dat het tijd werd om zijn leven een andere wending te geven en niets lijkt hem mooier dan om van zijn grootste hobby, het omgaan met dieren, zijn beroep te maken. Wijnand is na het afronden van zijn middelbare schoolopleiding eerst werkzaam geweest als medewerker van de Haagse gemeentepolitie en heeft daarna lange tijd in de detailhandel gewerkt.

Inmiddels werkt hij full-time voor Haagse Hondjes en als zelfstandig grafisch-ontwerper en houdt zich ondermeer bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Enige tijd geleden vond ook hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging in zijn leven. Na zich zorgvuldig te hebben georiŽnteerd, heeft hij besloten dat er niets mooiers kan zijn dan om van zijn grootste liefhebberij, het omgaan met dieren, zijn beroep te maken. Wijnand heeft al ruim dertig jaar ervaring in het zelf houden en verzorgen van allerlei verschillende soorten honden en katten.

Wij zijn er van overtuigd dat we de juiste eigenschappen bezitten om goed voor uw huisdier te zorgen. Kernbegrippen daarbij zijn: geduld, liefde, aandacht, betrokkenheid en ervaring. En wij verzekeren u dat deze vijf aandachts-punten bij ons beiden in zeer geruime mate aanwezig zijn.

Graag nodigen wij u uit om de rest van deze website te bekijken om zo een eerste indruk te krijgen van onze katten verzorgings service en onze specifieke werkwijze.


Volgende pagina >

© Alle rechten voorbehouden.